GÜRSU ERİCEK - DIŞKAYA YOLU ASFALTLANIYOR

Gürsu’nun köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yeni mahallerinde üstyapı çalışmaları yoğun olarak gerçekleştirilmekte.

Dışkaya ve Ericek Mahalleleri arasında yer alan ve Gürsu ile Gemlik bağlantısı olarak da kullanılan yolun asfaltlanmasıyla bölgede ulaşımda önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Dağ bölgesinde yer alan Ericek ve Dışkaya Mahallelerimiz, gerek Toki konutlarının yer aldığı İpekyolu Mahallemiz, gerek Adrenalin Parkımız’a ulaşımın sağlandığı yol güzergahında yer aldığından hızla gelişmekte. Bu bağlamda etap etap olarak asfaltlanan yolun Ericek ve Dışkaya arasındaki kısmı da, Büyükşehir Belediyemiz’in desteğiyle yapılmakta. Gürsumuz’un gelişimine olan destekleri dolayısıyla Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bölgede yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Dışkaya Mahallesi’nden Toki konutlarının yer aldığı İpekyolu Mahallesi ayrımına kadar olan yol da asfaltlanacak.

Ericek Asfaltlama