BAŞKAN IŞIK YENİDOĞAN ESNAFIYLA BULUŞTU

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında Yenidoğan Mahallesi esnaflarıyla buluştu.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaşlarla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Işık, Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlattı.

“Gürsumuz, gerek altyapısı gerek üstyapısıyla sorunsuz bir ilçe olarak gelişimini sürdürmekte. Yenidoğan Mahallemiz’de de artık bu sorunlar yaşanmamakta. Mahallemiz’in tüm sokaklarında asfalt çalışması yaptık. Parklarımız ve çevre düzenleme çalışmalarımızla da mahallemizin çehresi değişiyor. İlçemizin çağdaş şehir kimliğiyle gelişimini sağlama yolunda önemli adımlar atıyoruz. Yenidoğan Mahallemiz’in de artık bu yönde gelişimini sağlayacağız” dedi.

Gürsu Ak Parti ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve belediye birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, esnaflar, başta asfalt olmak üzere mahallede yapılan çalışmalar için Başkan Işık’a teşekkür etti.

Esnaf Ziyaref