GÜRSU’ NUN MERKEZİNE TAZE DOKUNUŞ

Gürsu Belediyesi, ilçenin çağdaş kent kimliğiyle gelişimine uygun olarak ilçede yenileme çalışmaları gerçekleştirmekte.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Gürsu’nun farklı cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında, Selahattin Çırak Caddesi de, yapılan kaldırım, parke ve bordür çalışmalarıyla yenileniyor.

Gürsu’nun ihtiyaçlarını cadde ve sokaklarda incelemeler yaparak ve halktan gelen taleplerle tespit ettiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’unkent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamaya yönelik fiziki çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üstyapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üstyapının da yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz. Caddemizde yapılan çalışmalara ilişkin esnafımızdan gelen önerileri de dikkate alarak düzenleme yapıyoruz.” dedi.

Cadde’de yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Işık, çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı.

GÜRSU’ NUN MERKEZİNE TAZE DOKUNUŞ