GÜRSU’DAKİ METRUK BİNALAR YIKILIYOR

Gürsu’daki metruk binalar Gürsu Belediyesi’nce başlatılan çalışmayla yıkılıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Gürsu’nun eski yerleşim alanlarındaki metruk binalar yıkılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde bulunan metruk binaları yıkarak, olası kazaları ve çevre kirliliğini önlemiş oluyoruz. Metruk binaların bulundukları mahallelerin sakinlerini de tedirgin eden olası zararlarını ortadan kaldırarak hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini de korumuş oluyoruz. Aynı zamanda ilçemizin vitrinini bozan bu yapıların oluşturduğu çirkin görüntüleri de temizlemiş oluyoruz” dedi.

Gürsu’nun gelişen çağdaş şehir kimliğini bozan binalar, Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan planlama kapsamında yıkılarak temizleniyor.

Yıkım