GÜRSU SPORCU FABRİKASI GENÇ YETENEKLERİ YETİŞTİRMEYE BAŞLADI

Gürsu Sporcu Fabrikası, dünya çapında başarılara imza atacak Gürsulu sporcuları yetiştirmeye başladı.

Sporcu Fabrikası’nı ziyaret ederek sporcuların antrenmanlarını izleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıkların tuzağından kurtaracak sosyal aktivitelerin başında spor geliyor. Bu bağlamda çocuklarımızın spor yapma imkanlarını arttırmaya önem veriyoruz. Sporcu Fabrikamız’dan dünya çapında başarılara imza atacak sporcular yetişmesini temenni ediyorum. Gençlerimizin yeteneklerinin keşfedilerek ilçemizi temsil edecekleri müsabakalarda üstün başarılarla döneceklerine inanıyorum. Tüm çocuklarımıza sporla dolu sağlıklı ömürler dilerim” dedi.

4000 m²’ lik alanda oluşturulan ve 10 milyon liraya malolanSporcu Fabrikası’ nda; 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlara sahip 1 adet dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları yer almakta. Ayrıca, Tesis bünyesinde Gürsu Belediyesi’nce oluşturulan tenis kortu da ilçe halkına hizmet vermekte.

Takım ve bireysel tüm spor faaliyetlerinin (basketbol, voleybol, hentbol, futsal, güreş, taekwondo, karate, boks, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, fıtness, judo, duvar tırmanma v.b.) yapılabileceği Tesis, mevcutta varolan futbol sahası ve halı sahaları ile Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ nin hemen yanında, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle oluşturuldu.

Sporcu Fabrikası