BAŞKAN IŞIK, HİZMETLERİMİZE HEMŞEHRİLERİMİZİN ÖNCELİKLERİ IŞIK TUTUYOR

Gürsu’da hizmetler ilçe halkının öncelikleri ışığında yönlendiriliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçede yaptığı incelemeler sırasında, sokakta ve çeşitli vesilelerle gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde talepleri dinliyor.

Başkan Işık, ilçenin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla yaptığı saha incelemeleri sırasında, ilçe halkının hizmetlere ilişkin önerilerini de dinlemekte.

“Gürsumuz’da huzur ve keyifle yaşanmasını sağlamak için çalışıyoruz” diyen Başkan Işık, “Belediyemiz hizmetlerinin en sağlıklı ve etkili şekilde gerçekleştirilmesinde hemşehrilerimizin bizlerle paylaştıkları öneri ve talepler büyük önem taşımakta. Gürsumuz’un gelişimi için belirlediğimiz hedeflerimizi, katılımcı bir yönetim anlayışıyla gerçekleştiriyoruz. Gürsu hepimizin. Biz büyük bir aileyiz. Gürsumuz için yapacağımız tüm çalışmalarda, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin düşüncelerinin payı vardır ” dedi.

BAŞKAN IŞIK, HİZMETLERİMİZE HEMŞEHRİLERİMİZİN ÖNCELİKLERİ IŞIK TUTUYOR