BAŞKAN IŞIK, GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

Vatandaşla belediye başkanını buluşturan ve geleneksel hale gelen halk günü uygulaması kapsamında, Gürsulular Başkanlarıyla buluşuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ”Hemşehrilerimizin bizlerden beklentilerini dile getirdikleri halk günlerinde, onların dertleriyle dertlenip elimizden geldiğince çözümler üreterek onlara destek olmaya çalışıyoruz. Tüm sosyal ortamlarda hemşehrilerimizle biraraya gelerek onları dinlemenin yanında, halk günlerinde de, sadece onlara ayırdığımız zaman diliminde onları belediyemizde ağırlayarak taleplerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizle her fırsatta sohbet etmeye ve Gürsumuz için istişareler yapmaya da özen gösteriyorum“ dedi.

Halk gününde kendisini ziyarete gelen tüm vatandaşların taleplerini tek tek makamında dinleyen Başkan Işık, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili olarak, yetkililerle vatandaşın yanında görüşerek ya da aldığı notları yetkililere ileterek çözümler üretiyor.

BAŞKAN IŞIK, GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR