GÜRSU’NUN MERKEZİNDE ÜSTYAPI YENİLENİYOR

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında, ilçenin merkezinde yer alan sokak ve caddelerde ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırım düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, Denizli Sokak, Ulupınar Caddesi ve Somuncubaba Sokak’ta başlatılan kaldırım çalışmaları, yapılan planlama kapsamında devam etmekte.

Gürsu’nun ihtiyaçlarını cadde ve sokaklarda incelemeler yaparak ve halktan gelen taleplerle tespit ettiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Nüfusu hızla artan ilçemizin cadde ve sokaklarının, gerek altyapı gerek üstyapıda gelişime ve kent kimliğimize uygun olarak yenilenmesi yönünde çalışmalar yapıyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarına en hızlı ve kalıcı çözümler üretmek adına çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. İlçemizin değişen koşullara uygun şekilde gelişimini sağlamak amacıyla hizmetlerimizi şekillendiriyoruz “ dedi.

Gürsu’nun merkezinde devam eden üstyapı çalışmaları, yapılan planlamayla ilçe genelinde sürdürülecek.

GÜRSU’NUN MERKEZİNDE ÜSTYAPI YENİLENİYOR