GÜRSU BELEDİYESPOR YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

Gürsu Belediyespor Yaz Futbol Okulu kapsamında futbol branşında eğitimler devam ediyor.

6 – 14 yaş grubuna yönelik açılan Yaz Futbol Okulu kapsamında, haftada üç gün olarak verilen eğitimler Gürsu Futbol Sahası’nda gerçekleştiriliyor.

Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun önemini vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmasını sağlamaya yönelik olanakları arttırmak amacıyla, ilçemize birçok spor tesisi kazandırdık. Tesislerimizin yanında birçok spor faaliyetini de gerçekleştirmekteyiz. İlçemizde, her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği alanlarda spor yapma imkanlarını da arttırdık. Gürsu Belediyespor bünyesinde, yeni yeteneklerin keşfedilmesini de sağlayan yaz futbol okulunda futbolcu yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın sosyal anlamda gelişiminde de büyük katkı sağlayan spor faaliyetlerinin yapılması için Belediye olarak önemli destekler sağlıyoruz. Tüm çocuklarımızı ilgilerini çeken spor dallarında spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Gürsu Belediyespor Yaz Futbol Okulu hakkında bilgi, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nden alınabilmekte.

GÜRSU BELEDİYESPOR YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ