GÜRSU’DA BAYRAM AİLE SICAKLIĞINDA KUTLANDI

Gürsu protokolü, ilçenin çeşitli noktalarında düzenlenen törenlerde ilçe halkıyla bayramlaştı.

Gürsu protokolü, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve Gürsulular düzenlenen bayramlaşma törenlerinde biraraya geldi.

Bayramlaşma törenleri kapsamında Gürsu protokolü Gürsu Kent Meydanı’nda biraraya gelerek, ilçe halkıyla bayramlaştı.

“Ramazan ayını uğurlamanın hüznü, bayrama kavuşmuş olmanın sevinciyle ilk olarak Merkez Camii’nde kıldığımız bayram namazı sonrasında camii cemaatimizle bayramlaştık” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Kültürümüzün en önemli değerlerinden olan bayramlarımız, birliktelik ruhunun en yoğun yaşandığı günlerimizdendir. Aile bağlarımızı koruyan, büyüklere saygı ve sevginin ortaya koyulduğu bayramlarımızın gelenekselliğinin yeni nesillere aktarılması çok önemli. Bizi biz yapan değerlerimizden olan bayramlarımız toplumsal dokumuzun korunmasında harç vazifesi gören toplumsal değerlerimizden. Millet olmanın, birlik olmanın, aile olmanın, coşkusunu hissettiğimiz özel günler bayramlar. Biz de büyük bir aile olarak hemşehrilerimizle biraraya geldik. Ülke olarak nice bayramları, barış, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamamız temennisiyle, herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Gürsu protokolü, Şehit Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek nöbetçi sağlık personeli, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladı.

Gürsu protokolü, lçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ve derneklerin bayramlaşma törenlerinde de biraraya geldi.

GÜRSU’DA BAYRAM AİLE SICAKLIĞINDA KUTLANDI