RAMAZAN’IN BEREKETİ GÜRSU SOKAKLARINI DOLDURUYOR

Gürsu’da çeşitli noktalarda düzenlenen iftar programlarıyla ramazanın coşkusu yaşatılıyor.

Gürsu Belediyesi ile diğer kurum, kuruluş ve şahıslar tarafından düzenlenen iftar programlarında, Gürsu protokolü ve Gürsulular biraraya geliyor.

Ramazan Ayı’nın manevi yoğunluğuna vurgu yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ Ramazan ayını bereket, paylaşım ve birliktelik duygularıyla hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. İftarlarda, sahurlarda, teravihlerde hemşehrilerimizle biraraya geliyoruz. Sıcak sohbet ortamlarında, Gürsumuz’a ve hayata dair istişareler yapıyoruz. Bizi biz yapan en önemli değerlerden olan Ramazan Ayı’nın coşkusunu ilçemizde heryerde hissetmenin mutluluğunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Bu birliktelik ve paylaşım ruhunun tüm zamanlarda yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Gürsu’nun sokaklarında ve camilerinde düzenlenen iftar programlarıyla, Ramazan Ayı’nın ışıltısı ilçeyi aydınlatıyor ve tüm ilçe halkıyla birlikte yaşanıyor.

RAMAZAN’IN BEREKETİ GÜRSU SOKAKLARINI DOLDURUYOR