BAŞKAN IŞIK : “RAMAZAN’IN BİRLİKTELİK RUHUNU İFTARLARDA YAŞIYORUZ”

Gürsu protokolü, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftarda buluştu.

Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, Gürsu protokolü ile yetim çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz bizim için büyük bir aile. Ramazan Ayı’nın paylaşım ve birliktelik ruhunu tüm hemşehrilerimizle yaşamak amacıyla iftar programlarında bir araya geliyoruz. Yetim çocuklarımızla buluşmamıza vesile olan İnsani Yardım Derneği yetkililerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Gürsu Belediyesi ve Gürsu İnsani Yardım Derneği (İHH) işbirliğinde, Butik Otel’de düzenlenen iftar programında protokol üyeleri yetim çocuklar ve ailelerinin talep ve önerilerini de istişare etme olanağı buldu.

BAŞKAN IŞIK : “RAMAZAN’IN BİRLİKTELİK RUHUNU İFTARLARDA YAŞIYORUZ”