GÜRSU’NUN ŞEHİT BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YILDIZ ANILDI

Gürsu’nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ölümünün üçüncü yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı.
Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şehit Başkan Cüneyt Yıldız, ölümünün üçüncü yıldönümünde, kabri başında düzenlenen tören ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle anıldı. Gürsu protokolü, Şehit Başkan’ın babası Ahmet Yıldız, yakınları ve ilçe halkının katılımıyla yapılan törenin ardından ilçe merkezinde anma yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşün ardından, Gürsu Kent Meydanı’nda da; Prof.Dr Mehmet Emin Ay’ın Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi sanatçısı Ayhan Polat’ın ilahi ve tasavvuf dinletisi ile Ayyılıdız Mehteran Takımı’nın gösterisinin yer aldığı program düzenlendi. Programın ardından iftar yemeği verildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Yaşamını; barışçı, yardımsever, insani değerlere önem veren iyi bir insan olarak yaşamış olan Şehit Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız’ı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Fani olan bu dünyadan bir gün hepimiz göçeceğiz. Ancak dünyada güzel işler yapmak, insanlığa, hizmet etmek baki. Gürsumuz’a hizmet yolunda önemli katkıları ve emeği olan Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız’ı insanlığa hizmet çabası içerisinde olan değerli bir insan olarak, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Başkanımızın bizlere emaneti olan Gürsumuz’a en iyi şekilde sahip çıkmak için çalışıyoruz. Allah'a hamdolsun ki, biz, ölümü yok olmak kabul eden bir inanca sahip değiliz. Ölümü sonsuzluk olarak kabul eden bir inanca sahibiz. Ne mutlu bize ki ölümü, Allah’a kavuşmak olarak görüyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, ailesine, sevenlerine sabırlar ihsan eylesin. Ruhu şad olsun” dedi.

GÜRSU’NUN ŞEHİT BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YILDIZ ANILDI