BAŞKAN IŞIK “19 MAYIS GENÇLERİMİZE OLAN İNANCIMIZIN BAYRAMIDIR”

BAŞKAN IŞIK  “19 MAYIS GENÇLERİMİZE OLAN İNANCIMIZIN BAYRAMIDIR”

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gürsu’da, gençlerin düzenlediği renkli gösteriler eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Gürsu’nun merkezinde, ilçe protokolü, kamu kurum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçe halkının katılımıyla yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan kutlama törenleri, gençlerin hazırladığı gösterilerle devam etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, vatanına, milletine, ailesine, manevi değerlerimize bağlı, aydınlık nesillerle, inşallah, al bayrağımız bu vatan toprakları üzerinde ilelebet dalgalanacaktır. Ecdadımızın emaneti olan vatanımızı daima koruyacaklarına inandığımız gençlerimize olan inancın göstergesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Canlarını ortaya koyarak vatanımızı koruyan Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi  saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler tarafından sunulan spor gösterileri, izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı. Başarılı sporcuların ödüllendirildiği etkinlikte halk oyunları gösterisi de sunuldu.

BAŞKAN IŞIK  “19 MAYIS GENÇLERİMİZE OLAN İNANCIMIZIN BAYRAMIDIR”