YENİDOĞAN’DA 20 SOKAK DAHA ASFALTLANIYOR

Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nin asfalt ihtiyacı olan 20 sokağı daha asfalta kavuşturuluyor.

Gürsu Belediyesi’nce, ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi’nin tüm sokakları asfalta kavuşturuluyor.

“Yenidoğan Mahallemiz’in kemikleşen sorunlarına çözümler üretirken, üstyapısını da yeniliyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’nun çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Mahallerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturmak için yoğun çaba gösterdiğimizi, hemşehrilerimizin bilmelerini isterim.Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Yenidoğan Mahallemiz’ in en önemli ihtiyaçlarından olan asfalt ihtiyacı yaptığımız bu son çalışmayla tamamen giderilmiş olacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan planlama kapsamında yapılan çalışmalarla 124 sokak asfalta kavuşuyor.

YENİDOĞAN’DA 20 SOKAK DAHA ASFALTLANIYOR