GÜRSU’DA RAMAZANIN MANEVİ ATMOSFERİ YAŞANIYOR

Gürsu Belediyesi, onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan etkinlik alanında ilçe halkına yaşatıyor.

Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan iftar çadırında, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle her gün bin kişiye iftar yemeği ikram edilmekte. İftarın ardından alanda yapılan etkinliklerle de Ramazan’ın coşkusu yaşanıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak, ‘Nerede o eski Ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini gidermek amacıyla etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı geleneklerinin yaşatıldığı, birlik ve paylaşım duygularının yoğun olarak yaşandığı, sosyal yaşamı renklendiren etkinlikler yapıyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı temenni ediyorum. Programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz. ” dedi.

Gürsu Kent Meydanı’nda, her akşam iftar sonrası gerçekleştirilen; Tasavvuf müziği konserleri, ilahi dinletileri, mehteran gösterileri, tiyatro, orta oyunu, sihirbaz gösterileri v.b. programlarla izleyenler keyifli saatler yaşıyor.

GÜRSU’DA RAMAZANIN MANEVİ ATMOSFERİ YAŞANIYOR