BAŞKAN IŞIK, İLÇE HALKIYLA BİREBİR GÖRÜŞÜYOR

Gürsulular, halk günlerinde, taleplerini Başkan Işık’a iletme olanağı bulmakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, makamında düzenlenen halk günlerinde, ziyarete gelen ilçe halkının talep ve önerilerini dinliyor.

“Hemşehrilerimizle her fırsatta sohbet etmeye ve Gürsumuz için düşüncelerini paylaşmaya özen gösteriyorum” diyen Başkan Işık, “Bulunduğumuz tüm ortamlarda hemşehrilerimizin talep ve önerilerini paylaşmanın yanında, halk günlerinde de belediyemize gelerek görüşmek isteyen hemşehrilerimizle görüşerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Onların taleplerine anında çözümler üretirken ilçemiz için önerilerini dikkate alarak hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. “ dedi.

Başkan Işık, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili olarak, yetkililerle vatandaşın yanında görüşerek konuya ilişkin çözümler üretiyor.

BAŞKAN IŞIK, İLÇE HALKIYLA BİREBİR GÖRÜŞÜYOR