ENGELLİLER VE AİLELERİ KONYA’YI GEZDİ

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Kent Konseyi’nin engellilere yönelik etkinlikleri kapsamında Konya’ya gezi düzenlendi.

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Kent Konseyi işbirliğinde, engelliler için Konya’ya düzenlenen gezide, engelli vatandaşlar ve aileleri birlikte keyifli zaman geçirme ve gezme olanağı buldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorluklarla mücadelelerinde, yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirme konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Onların yaşamlarını kolaylaştıracak fiziksel çalışmaları hayata geçirmenin yanında, aileleriyle birlikte sosyal olarak da hayatın içinde yer almalarını sağlamaya yönelik faaliyetler de yapıyoruz” dedi.

Gezi kapsamında, engelli vatandaşlar ve aileleri, Konya’nın turistik mekanlarını rehber eşliğinde gezdi.

ENGELLİLER VE AİLELERİ KONYA’YI GEZDİ