GÜRSU’DA SON SEHER VAKTİ BULUŞMASI

Gürsu protokolünün ilçe halkıyla biraraya geldiği seher vakti buluşmaları, Ramazan Ayı dolayısıyla son kez yapıldı.

Merkez Camii’nde cemaatle sabah namazı kılan Gürsu protokolü, Ramazan Ayı öncesi son kez ilçe halkıyla birlikte çorba içerek sohbet etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah namazının huzurunu paylaştığımız hemşehrilerimizle, birlik ve beraberlik içerisinde, hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de bir araya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor” dedi.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde, “Seher vakti buluşmaları” sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mustafa Işık ve ilçe protokolü, Merkez Camii’nde cemaatle biraraya geldi.

GÜRSU’DA SON SEHER VAKTİ BULUŞMASI