GÜRSU’DA AĞAÇLAR GÖKKUŞAĞI RENKLERİNDE EVLERLE DONATILDI

Çocuklara doğa sevgisi ve duyarlılığı kazandırmak amacıyla, Gürsu’da düzenlenen etkinlikte, ağaçlar rengarenk evlerle donatıldı.

Gürsu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ekol Koleji işbirliğinde, “Gürsumuz’u Rengarenk Kuş Evleriyle Süslüyoruz” sloganıyla düzenlenen etkinlikte ağaçlar kuş evleriyle renklendi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,  “Bu etkinlikle, doğasever bir neslin yetişmesine katkı sağlamak istedik. Öğrencilerimiz, kendi el emekleriyle hazırladıkları kuş evlerinin ağaçlara asılmasını, tertemiz çocuk zihinlerine nakşedilmiş bir anı olarak ömür boyu hatırlayacaklardır” dedi.

Öğrenciler, “Uçmak İçin Kuş Olmak Gerekmiyor Küçük Sevinçler Yeter”, “Umutlar Kuşlar Gibidir Sabah Güneşi İle Başlar”, “Hayvanlara Karşı Kalbimizde Merhamet Olmalıdır” yazılı pankartlar ve kuş evleri ellerinde ilçe merkezinde yaptıkları yürüyüşün ardından, kuş evlerini ağaçlara astılar.

Belediye hizmet binası önünde, kuş sesleri eşliğinde yapılan törenin ardından, öğrencilerce ağaçlara asılan kuş evleri, daha sonra Belediye personeli tarafından ilçe merkezinde çeşitli noktalarda ağaçlara asıldı.

GÜRSU’DA AĞAÇLAR GÖKKUŞAĞI RENKLERİNDE EVLERLE DONATILDI