GÜRSU ADRENALİN PARK YAZA HAZIRLANIYOR

Gürsu Adrenalin Park, doğa ve adrenalin tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.

Gürsu’nun turizminin gelişimini sağlamak amacıyla, Gürsu Belediyesi’ nce Ericek’te oluşturulan ve bir ilk olma özelliği taşıyan Gürsu Adrenalin Park, ilçenin doğa sporları alanında önemli merkezler arasına girmesini sağlayacak.

Birçok doğa sporunu birarada yapma olanağı sunan Adrenalin Park, çevre düzenleme çalışmalarıyla yaza hazırlanıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz’un sahip olduğu doğal zenginliklerle doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde merkezlerinden olmasını sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.  Bu amaçla oluşturduğumuz Adrenalin Parkımız birçok doğa sporunu yapma imkanı sunmakta. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Adrenalin Parkımız, yazı ayrı, kışı ayrı, gecesi ayrı gündüzü ayrı güzellikteki manzaralarıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tüm doğa ve adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz” dedi.

Eğlence unsurunun da olduğu doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park bünyesinde; Tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, airboat ve kano sporları gibi gölet sporları (airboat ve kano sporları)alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer almakta.

Yamaç paraşütü, tırmanma ve offroad yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık v.b. faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Adrenalin Park doğa ve adrenalin tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.

GÜRSU ADRENALİN PARK YAZA HAZIRLANIYOR