GÜRSU ÇOCUKLARLA RENKLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gürsu’da da coşku dolu gösterilerle kutlandı.

Gazi Meclisimizin 98. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, renkli görüntüler oluşturdu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı makamında ziyaret eden  Ateş Sarıbal İlkokul’u öğrencilerinden Duru Uyar, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Başkan Işık, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız köklü mirasımız, tarihi zenginliğimiz ile geleceğin lider ülkesi Türkiye'yi daha müreffeh yarınlara taşıyacak, tüm dünyada barışı egemen kılmak için çalışacaktır. Bizler tüm gayretlerimizi geleceğimizin sahipleri evlatlarımız için planlarken, savaşın mağdur ettiği Suriyeli, Iraklı, Filistinli, Mısırlı, Yemenli, Arakanlı ve tüm mazlum coğrafyalardaki çocukların da mutluluğu için çalışmayı bir ödev olarak kabul ediyoruz. Daha yaşanılabilir bir dünya için Türk milletinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Gürsu protokolü, vatandaşlar,  öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla, Yüksel Bodur İlkokulu bahçesinde yapılan gösteriler keyifli saatler yaşattı.

23 Nisan