YENİDOĞAN KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

Başkan Işık, Yenidoğan Mahallesi için yapılacak Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin hayata geçirilme sürecini ve detaylarını Büyükşehir Belediyesi Etüt Poje Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın makamında yapılan görüşmede, proje ihalesi gerçekleştirilen Yenidoğan Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Projesi’nin hayata geçirilme sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

3000 m² ’ lik alan üzerinde oluşturulacak olan Kapalı Pazar Yeri ve Otopark, Yenidoğan Mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacını gidermiş olacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yenidoğan Mahallemiz’in, doğalgaz, elektrik, su, asfalt, altyapı, çocuk oyun alanı ve halı saha gibi temel konulardaki ihtiyaçlarını büyük oranda giderdik. Bu mahallemizde kaçak yapılaşma yoğun olduğu için hizmetlerimizi gerçekleştirirken yasaların izin verdiği sınırlarda hizmet verebiliyoruz. Sorunlu bölgelere hizmet götürmek bu bağlamda çeşitli zorluklar içermekte. Hemşehrilerimizin taleplerini en hızlı ve etkin olarak çözüme ulaştırmak için yoğun çaba gösterdiğimizi bilmelerini isterim. İnşallah yakında yapımına başlanacak Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkımız’ın da hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Destekleri için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

YENİDOĞAN KAPALI PAZAR YERİNE