GÜRSULU ÖĞRENCİLERE KUDÜS ANLATILDI

Gürsulu öğrenciler için “Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak” konulu konferans düzenlendi.

Gürsu İlçe Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zuhal Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde “Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak” konulu konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Mefail Hızlı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Kudüs’ün İslam alemi başta olmak üzere Ortadoğu’daki dengeler için önemi anlatıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Değerli hocamızın gençlere yön vermesi ve gençlerimizin Kudüs’ün bizler için ne derece önemli olduğunu anlayabilmesi son derece önemli. Seminerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen konferans, Gürsu protokolü ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kudüs