BAŞKAN IŞIK : “HİZMET KALİTEMİZİ ARTTIRMAK İÇİN İSTİŞARE YAPIYORUZ”

Gürsu Belediyesi, birimler arasındaki işbirliğini etkin kılmak ve hizmetlerde kaliteyi arttırmak amacıyla istişare toplantıları gerçekleştirmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla, haftalık yapılan toplantıda, hizmetlere ilişkin istişare yapılarak, bilgi alışverişinde bulunuluyor.

Başkan Işık, “ Hizmetlerimizi gerçekleştirirken, iş akış süreçlerinin en sağlıklı ve etkin şekilde hayata geçirilebilmesi için çalışma arkadaşlarımızla istişareler yapıyoruz. Hizmetlerimizde hemşehrilerimizin memnuniyetini sağlamaya odaklı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu amaçla müdürlerimizle biraraya gelerek yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Böylece çalışmaların en hızlı ve etkin şekilde sonuçlanmasını sağlıyoruz” dedi.

İstişare