GÜRSU’YA BAHAR DOKUNUŞU

Gürsu Belediyesi’ nce yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, cadde ve sokaklarda ihtiyaç olan noktalarda, asfalt yama, bordür ve reglaj çalışmaları yapılmakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ İlçemizin kent kimliğini korumak ve geliştirmek amacıyla üstyapı çalışmalarımızı yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç olan noktalara en hızlı şekilde gereken çalışmaları yapmaktayız. İmkanlarımızı en üst seviyede kullanarak hemşehrilerimizi mağdur etmeden hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçemizi baharın yenilenme ruhunu hissettirecek şekilde yeniliyoruz ” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, muhtelif noktalarda gerçekleştirilen asfalt yama, bordür ve reglaj çalışmalarıyla ilçenin vitrini güzelleştiriliyor.

Gürsu