GÜRSU KANAL YOLUNA BAKIM

Gürsu’nun köy vasfından mahalle vasfına geçen yeni mahalleleri yapılan çalışmalarla şehir kimliği kazanıyor.

Gürsu’nun Ağaköy, Hasanköy, Kazıklı, Canbazlar Mahalleleri’ne ulaşımda kullanılan kanal boyu yolu yapılan düzenleme ve asfalt çalışmalarıyla iyileştiriliyor.

Mahalle muhtarlarıyla birlikte çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yol düzenleme çalışmasıyla yeni mahallelerimiz bir adım daha şehir kimliği kazanmış olacak. Yoğun olarak kullanılan kanal yolunun çevresinde bulunan tarım arazilerindeki ürünler yoldan gelen tozun etkisinden kurtulacak. Ağır araçların şehir içine girişi azalacak. Böylece mahallerimizin önemli bir ihtiyacı daha giderilmiş oldu. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaları inceleyen Başkan Işık, ekiplerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Gürsu Hizmet