BAŞKAN IŞIK GÜRSULULARI DİNLİYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, halk gününde ilçe halkının talep ve önerilerini dinliyor.

Belediyede düzenlenen halk günlerinde vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Işık, “Her fırsatta hemşehrilerimizle biraraya gelerek Gürsumuz için beklentilerini dinliyoruz. Bunun yanında halk günlerinde de belediyemize gelerek görüşmek isteyen vatandaşlarımızla görüşerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Taleplerine anında çözümler üretirken ilçemiz için önerilerini dikkate alarak hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. “ dedi.

Başkan Işık, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili olarak, yetkililerle vatandaşın yanında görüşerek konuya ilişkin çözümler üretiyor.

BAŞKAN IŞIK GÜRSULULARI DİNLİYOR