BAŞKAN IŞIK, GENÇLERİ AYDINLATTI

Başkan Işık, lise öğrencileriyle biraraya geldiği söyleşide, gençlere yönelik hizmetlerini anlattı ve onlara merak ettikleri konularda bilgiler sundu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kumlukalan Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL)’nde düzenlenen Serbest Kürsü programında öğrencilerle biraraya geldi.

Gürsu gençliği için Belediye tarafından hayata geçirilen hizmetleri anlatan Başkan Işık, “Gençlerimizin gelecekten umutlu olması, hayalleri doğrultusunda idealler oluşturabilmesi bizlerin onlara sunduğumuz olanaklarla da şekillenmekte. Ufku açık, bilgiye odaklı, temel toplumsal değerlerine sahip çıkarak geçmişlerinden aldıkları güçle geleceğe emin adımlarla ilerleyen yeni nesiller yetişmesinde hepimize görevler düşmekte. Gençlerimizin çağın sunduğu olanakları doğru kullanarak, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmelerini temenni ediyorum. Gençlerle buluşmamızı sağlayan okul Müdürümüz Mahmut Ordulu ve Gihmed Başkanımız Muhammed Mehmet Özkılıç'a teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu İmam Hatipliler Derneği (GİHMED) ve AİHL Müdürlüğü’nce düzenlenen ve sıcak sohbet ortamında gerçekleşen söyleşide Başkan Işık, gençlerin sorularını da yanıtladı.

BAŞKAN IŞIK, GENÇLERİ AYDINLATTI