GÜRSU TOKİ YOLUNUN ASFALTI TAMAMLANIYOR

Gürsu’nun Toki konutlarıyla yeni oluşan İpekyolu Mahallesi’ne ulaşımın sağlandığı Dışkaya yolunun asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor.

İpekyolu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İpekyolu Mahallemiz yeni bir yerleşim alanı olması dolayısıyla bazı ihtiyaçları mevcut. İhtiyaçların karşılanması noktasında titizlikle ve uzun vadeli düşünerek hizmetlerimizi sunuyoruz. Ulaşımın sağlandığı yolun asfaltlanmasıyla ana ihtiyaçlardan biri çözülmüş oldu. Büyükşehir Belediyemize destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu ve Gemlik’i birbirine bağlayan yol; Dışkaya, İpekyolu, Ericek, Fındıcak, Şükriye, Fevziye, Hamidiye, Katırlı, Muratoba, Umurbey ve Engürücük Mahalleleri tarafından kullanılmakta.

Özellikle kış aylarında gerek kar yağışı gerekse yer yer daralmalar yüzünden yaşanan ulaşım sıkıntısı, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan yol genişletme çalışmasıyla ortadan kaldırılmıştı. Tamamlanmak üzere olan asfaltlama çalışmalarıyla da yolun kalitesi yükseltilmiş oldu.

GÜRSU TOKİ YOLUNUN ASFALTI TAMAMLANIYOR