BAŞKAN IŞIK, GÜRSULULAR’IN EVLERİNE MİSAFİR OLUYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçe halkının  evlerine konuk oluyor.

Başkan Işık, doğum, ölüm, hastalık ve benzeri vesilelerle, hemşehrilerini, akşamları evlerinde ziyaret ederek hasbihal ediyor.

İlçe halkının evlerine eşi Sümeyye Işıkla birlikte konuk olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi, büyük bir ailenin parçası olarak görüyoruz ve zaman zaman, çeşitli vesilelerle evlerinde ziyaret ediyoruz.  Evlerine misafir olduğumuz hemşehrilerimizin pek çoğuyla uzun yıllara dayanan hukukumuz var. Geçmişi yadederek hoş sohbetler yapıyoruz. Gürsumuz’un gelişimi için bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ailece bizi konukseverlikle karşılayarak en iyi şekilde ağırladıkları için tüm ailelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretler