BAŞKAN IŞIK, SAHADA HALKIN NABZINI TUTUYOR

Gürsu esnaflarını tek tek ziyaret eden Başkan Işık, Gürsu’nun gelişimi için esnafların belediyeden beklentilerini dinliyor.

Gürsu’nun geleceğine yön verecek hizmetler hakkında, esnaflara bilgiler sunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ziyaretlerdeki sohbetlerde esnafların öneri ve taleplerini de dinliyor.

İlçe halkının nabzını tutmak amacıyla, sokakta halkla da sohbet eden Başkan Işık, “Gürsumuz’da huzur ve keyifle yaşanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Belediyemiz hizmetlerinin en sağlıklı ve etkili şekilde gerçekleştirilmesinde hemşehrilerimizin bizlerle paylaştıkları öneri ve talepler büyük önem taşımakta. Düzenli olarak esnaflarımıza misafir olarak birlikte yaptığımız kahvaltılarda, sabah namazı ardından cemaatlerle birlikte çorba içerken yaptığımız istişarelerde, sokakta hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetlerde ilçemizin ihtiyaçlarını onlardan dinleyerek hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda Gürsumuz için önemli hizmetleri gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında gelen davet üzerine bir ortaokul öğrencisinin doğumgünü kutlamasına katılan Başkan Işık, öğrencilerle keyifli anlar paylaştı.

Gürsumuz