GÜRSU’DA SEHER VAKTİ BULUŞMALARI

Gürsu protokolü, Gökçay Camii’nde kılınan sabah namazında ilçe halkıyla bir araya geldi.

Seher vakti biraraya gelerek cemaatle sabah namazı kılan Gürsu protokolü, ilçe halkıyla birlikte çorba içerek sohbet ediyor.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde, “Seher vakti şehrin tam kalbinde pazar buluşmaları” sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mustafa Işık, meclis üyeleri ve ilçe protokolü, Yenidoğan Mahallesi Gökçay Camii’nde cemaatle bir araya geldi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah namazının huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de bir araya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor” dedi.

GÜRSU’DA SEHER VAKTİ BULUŞMALARI