KUMLUKALAN ESNAFI BAŞKAN IŞIK’I AĞIRLADI

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında Kumlukalan Mahallesi esnafıyla buluştu.

Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kumlukalan Mahallemiz’de yaşayan hemşehrilerimizle mahalleleri için talep ve önerileri konusunda sohbet ettik. Doğalgaz, okul, meydan, asfalt çalışmalarıyla kent kimliği kazandırdığımız Kumlukalan Mahallemiz’in diğer ihtiyaçlarını da en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz” dedi.

Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Birol Kaya, Ak Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Başkan Işık, esnaf ve halkın talep ve önerilerini dinledi.

KUMLUKALAN ESNAFI BAŞKAN IŞIK’I AĞIRLADI