BAŞKAN IŞIK “BİZİM DEĞERLERİMİZ KADINA ŞİDDETİ LANETLER”

Başkan Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, çalışan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kadınlarımız, aile birliğinin sağlıklı şekilde devam etmesi noktasında taşıdıkları önemli rolün yanında, artık ekonomik ve sosyal yaşamda üstlendikleri sorumluluklarla da varlıklarını etkin olarak hissettirmekte. Bu durum omuzlarında taşıdıkları yükü kat kat arttırmakta. Yaradılışlarından gelen üstün güçleriyle, kadınlarımız gerek kendi varlıklarıyla gerek yetiştirdikleri evlatlarıyla toplumumuzun gelişiminde çok büyük rollere sahip. Kadın, anadır, bacıdır, eştir, tabiî ki her şeyden önce insandır. Dinimiz her anlamda kadına değer vermeyi emretmektedir. Malesefki günümüzde toplumsal değerlerimizin eskisi kadar etkin olmadığı ortamlarda kadına yönelik şiddet öne çıkmaktadır. Manevi değerlerimizi güçlü tutmakla toplumsal yozlaşmanın önüne geçmek mümkün olacaktır. Kadınların sevgi ve şefkat şemsiyesi altında şekillenen, sadece bir gün değil her gün değerlerinin hissedildiği bir dünya umuduyla tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Gürsu’da faaliyette bulunan firmalarda ve tarım alanında çalışan kadınları ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, çiçek sunup sohbet ederek kadınların gününü kutladı.

Ziyaretlere, Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Serpil Demirci, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Deniz ve Başkan Işık’ın eşi Sümeyye Işık da katıldı.

Gürsu Belediyesi’nde çalışan kadın personellerin gününü de kutlayan Başkan Işık, Gürsu’da faaliyette bulunan ve kadınlardan oluşan Afrader’i de ziyaret ederek kadınlara çiçek hediye etti.

BAŞKAN IŞIK “BİZİM DEĞERLERİMİZ KADINA ŞİDDETİ LANETLER”