BAŞKAN IŞIK, HİZMET BROŞÜRÜNÜ PAYLAŞTI

Başkan Işık, Gürsu’nun gelişimi için hayata geçirilen ve yapımı devam eden büyük projelerinin yer aldığı broşürü esnaflarla ve sokakta Gürsulularla paylaştı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemiz hizmetlerinin en sağlıklı ve etkili şekilde gerçekleştirilmesinde hemşehrilerimizin bizlerle paylaştıkları öneri ve talepler büyük önem taşımakta. Düzenli olarak esnaflarımıza misafir olarak birlikte yaptığımız kahvaltılarda, sabah namazı ardından cemaatlerle birlikte çorba içerken yaptığımız istişarelerde, sokakta hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetlerde ilçemizin ihtiyaçlarını onlardan dinleyerek hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Gürsumuz’da huzur ve keyifle yaşanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda Gürsumuz için önemli hizmetleri gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ve bu mutluluğu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz” dedi.

İlçe esnaflarını ziyaret eden ve sokakta ilçe halkıyla sohbet eden Başkan Işık, Belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri içeren broşürü ilçe esnaflarına ve sokakta ilçe halkına sundu.

BAŞKAN IŞIK, HİZMET BROŞÜRÜNÜ PAYLAŞTI