GÜRSU KAZIKLI SPOR SAHASI’NDA FUTBOL ARTIK DAHA KONFORLU

Gürsu Belediyesi’nin ilçenin spor alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmaları kapsamında Kazıklı Spor Sahası’nda iyileştirme çalışmaları yapılmakta.

Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazının spor yapmak olduğunu vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Çocuklarımızın, gençlerimizin, tüm hemşehrilerimizin spor yapma olanaklarını arttırmak amacıyla tesisleşme noktasında önemli çalışmalar yaptık. Sporcu Fabrikamız’ı yakında hizmete açacağız. Mahallerimizde spor sahaları oluşturduk. Parklarımızı aynı zamanda spor aletleriyle donattık. İlçe Stadımız’a bakım yaptık. Bunların yanında daha birçok spor yapma imkanını ve faaliyetini  hemşehrilerimize sunduk. Kazıklı futbol sahasında yapılan soyunma odası ve duştan oluşan tesisle de futbolseverlere daha konforlu imkanlarda futbol oynama imkanı sağlamış olacağız” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmayla, Kazıklı Futbol Sahası içerisinde oluşturulmakta olan tesiste soyunma odası ve duş yer alacak.

GÜRSU KAZIKLI SPOR SAHASI’NDA FUTBOL ARTIK DAHA KONFORLU