GÜRSU’DA ÜSTYAPI TAZELENİYOR

Gürsu Belediyesi, ihtiyaç duyulan sokaklarda üstyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında; asfalt, parke, bordür ve tretuvar çalışmaları yoğun olarak devam ediyor.

Gürsu’nun ihtiyaçlarını cadde ve sokaklarda incelemeler yaparak ve halktan gelen taleplerle tespit ettiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ Belediyemizin sahip olduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak, ilçemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz” dedi.

Gürsu Kurtuluş Mahallesi Kafkas Sokak, Zafer Mahallesi Ufuk ve Kanuni Sokaklar’da tretuvar, bordür ve parke çalışmaları yapıldı.

GÜRSU’DA ÜSTYAPI TAZELENİYOR