BAŞKAN IŞIK “GÜRSUMUZ’U ÇAĞDAŞ ŞEHİR KİMLİĞİYLE GELİŞTİRİYORUZ”

Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nin doğalgaz kullanılmayan kısmının da doğalgaza kavuşturulması yönünde çalışmalar devam ediyor.

Gürsu’nun çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yenidoğan Mahallemiz’in kemikleşen sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyoruz. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Gürsumuz için bir hayalimizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Tabiki hayallerin gerçekleşmesi çalışmayla oluyor. Muhtarlarımızın büyük emeği var doğalgazın yeni mahallelerimize getirilmesinde. Onlarla beraber defalarca Bursagaz’ın kapısını çaldık. Köyden mahalleye dönüşen 8 yeni mahallemiz doğalgaza kavuşmuş oldu, iki kırsal köyümüz kaldı, inşallah onları da doğalgaza kavuşturacağız. Böylece Gürsumuz‘un tamamında doğalgaz kullanılacak ve evlerimize rahatlık, çevremize sağlık katılacak. Bugün de Yenidoğan Mahallemiz’in kalan kısmına doğalgaz getirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese, hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Müfit Aydın, Osman Mesten ve Bennur Karaburun, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre, Şehircilik ve Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal’ın da katılımıyla Bursagaz’a yapılan ziyarette, Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve yetkililerle ilçelere yapılacak doğalgaz yatırımları değerlendirildi.

BAŞKAN IŞIK “GÜRSUMUZ’U ÇAĞDAŞ ŞEHİR KİMLİĞİYLE GELİŞTİRİYORUZ”