GÜRSU’DA SABAH SOHBETLERİNDE ESNAF BULUŞMALARI

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında ilçe esnaflarıyla buluşmalarını sürdürüyor.

Gürsu Zafer Mahallesi’nde bulunan Balcılı Köyü Derneği’nde esnaflar ve vatandaşlarla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Işık, sonrasında Zafer Mahallesi’nde incelemede bulundu.

Gürsu’da hayata geçirilen önemli hizmetler konusunda bilgiler sunan Başkan Işık, “İlçemizin çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı gerçekleştirirken hemşehrilerimizin beklentileri bizler için büyük önem taşımakta. Her fırsatta onlarla istişare yapmaya özen gösteriyor ve çalışmalarımızı onların ışığıyla yönlendiriyoruz” dedi.

Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Birol Kaya, Ak Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürlerinin de katılımıyla esnafları ziyaret eden Başkan Işık, esnaf ve halkın talep ve önerilerini dinliyor.

GÜRSU’DA SABAH SOHBETLERİNDE ESNAF BULUŞMALARI