GÜRSU MODERN’DEN HİZMET ATAĞI

Gürsu Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Gürsu Modern A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek Ölçü Tartı Aletlerinde Yetkili Muayene Servisi olarak hizmet verecek.

Gürsu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Modern A.Ş. Belediye işletmelerinin işletilmesinin yanında, Ölçü Tartı Aletlerinde Yetkili Muayene Servisi olarak da faaliyet göstermeye başladı.

TSE 17020 kapsamındaki muayene servisleri belgelendirme ve yetkilendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan Gürsu Modern A.Ş., Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yetkilendirilmiş ölçü tartı aletleri  muayene servisi oldu. Bilim Sanayi İl Müdürlüğü’nün gözetiminde altyapı ve ekipman hazırlıklarını da başarıyla tamamlayan Gürsu Modern AŞ, belediye şirketleri içerisinde bu yetki belgesini alabilen ilk ve tek belediye şirketi oldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ 2017 yılı başlarında başlattığımız ve oldukça zorlu geçen bir süreci iyi bir ekip çalışmasıyla tamamladık. Şirketimizin faaliyetlerine değer katacak olan yeni bir hizmet kalemini şirketimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemiz iştiraklerinin işletmesini gerçekleştiren Gürsu Modern A.Ş. gerek özel sektöre sunduğu hizmetlerle, gerekse kamusal fayda gözeten yenilikçi projeleriyle adından söz ettirecek ve örnek olacak. Şirketimizle ilgili 2 yeni proje çalışmamız daha var. 5-6 ay içerisinde tamamlanmasını hedeflediğimiz bu projelerle engellilerin iş hayatına kazandırılması ve kırsal bölgelerimizin kalkındırılması gibi faydalar üreteceğiz" dedi.

Alınan belgeyi muayene ekibiyle birlikte, Başkan Işık'a takdim eden Gürsu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Hüseyin Özmen " Şirketimiz bünyesinde TSE 17020 Sistemi’ni kurarak TSE Genel Müdürlüğünce belgelendirildik. Bakanlıkça verilen eğitimleri, 8 teknik personelimiz başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı. Kurumsallığa önem veriyoruz. Bu alanda bakanlığın standartlarına uygun nitelikli hizmet sunmaya gayret edeceğiz" dedi.

• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır