GÜRSU’NUN YENİ MAHALLELERİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

Gürsu’nun Ağaköy, Cambazlar, İğdir, Karahıdır ve Kazıklı Mahalleleri’ni doğalgaz konforuyla buluşturmak amacıyla yapılan altyapı çalışmalarının ardından düzenlenen törenle gaz akışı sağlandı.

Kazıklı Mahalle Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz için bir hayalimizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Tabiki hayallerin gerçekleşmesi çalışmayla oluyor. Muhtarlarımızın büyük emeği var doğalgazın yeni mahallelerimize getirilmesinde. Onlarla beraber defalarca Bursagaz’ın kapısını çaldık. Köyden mahalleye dönüşen 8 yeni mahallemiz doğalgaza kavuşmuş oldu, iki kırsal köyümüz kaldı, inşallah onları da doğalgaza kavuşturacağız. Böylece Gürsumuz‘un tamamında doğalgaz kullanılacak ve evlerimize rahatlık, çevremize sağlık katılacak. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese, hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

DOĞALGAZLA PİŞEN İLK ÇAY VE KAHVELER YUDUMLANDI

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun, Osman Mestan ve Müfit Aydın, Gürsu İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, mahalle muhtarları, ilçe protokolü ve halkın katılımıyla yapılan törende, doğalgaz meşalesi protokol üyeleri tarafından yakıldı. Törenin ardından doğalgazla pişen ilk çay ve kahveler yudumlandı.

Bursagaz’ın 2017 yılı yatırımları kapsamında, Gürsu’nun doğalgaza kavuşturulan mahallelerinde toplam 27.200 metre ana hat döşenmiş olup, 4.400,00 TL’ye malolan yatırım kapsamında, 1.434 abone doğalgaz kullanma imkanına kavuşmuş oldu.

• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır