BAŞKAN IŞIK KAZIKLI MAHALLE ESNAFIYLA BULUŞTU

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kazıklı Mahallesi’nde esnaflarla birlikte yaptığı kahvaltının ardından, mahallede incelemede bulundu.

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katılımıyla esnafları ziyaret eden Başkan Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltılara devam ediyor.

Başkan Işık, “Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz. Bugün de güne Kazıklı Mahallemiz’in esnafıyla başladık. Ayrıca mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde inceleme olanağı bulmuş olduk” dedi.

Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Birol Kaya, Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi Ali Beyhan, Kazıklı Mahalle Muhtarı Salih Dinçer ve belediye birim müdürlerinin katıldığı kahvaltıda esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.

BAŞKAN IŞIK KAZIKLI MAHALLE ESNAFIYLA BULUŞTU