GÜRSU’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Gürsu Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı beslenmesinde önemli rolü olan okul kantinlerinde denetim yaptı.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek başta aileler olmak üzere hepimizin görevi diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sağlıklı nesiller yetişmesinde beslenmenin önemini hepimiz biliyoruz. Bu bağlamda, çocuklarımızın beslenmesinde büyük önemi olan okullarımızın kantinlerinde denetimler yapıyoruz.  Öğrencilerimizin sağlığını tehdit edecek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için denetimlerimizi düzenli aralıklarla gerçekleştiriyoruz. Denetimlerimizde belirlenen kriterlere göre ayın esnafı olan Nilgün Cengiz kardeşimizi insan sağlığına göstermiş olduğu özen ve başarısından ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde, ilçe genelinde bulunan tüm okullardaki kantinlerin gıda ve hijyen durumları incelendi.

Lokman Hekim Mesleki ve Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Nilgün Cengiz’e ayın esnafı sertifikası takdim edildi.

GÜRSU’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ