BAŞKAN IŞIK YENİDOĞAN ESNAFIYLA BULUŞTU

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” kapsamında Yenidoğan Mahallesi’nde esnafla buluşan Başkan Işık, esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Her hafta bir mahallede esnaflarla buluşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizin bizlerden beklentilerini ve mahallelerinin ihtiyaçlarını hoş sohbet ortamında konuşuyoruz. Taplu imar, altyapı, elektrik, su ve asfalt konularında Yenidoğan Mahallemiz’e önemli hizmetler verdik. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi meclis üyeleri İsmail Kurt, Emrullah Binici, Şakir Tanyeri, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ahmet Kozoğlu ve birim müdürlerinin de katıldığı kahvaltıda, Yenidoğan Mahallesi için yapılan hizmetler anlatıldı, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.

BAŞKAN IŞIK YENİDOĞAN ESNAFIYLA BULUŞTU