GÜRSU BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen sosyal yardımlar kapsamında ihtiyaç sahiplerine yemek yapılmakta.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulamayla, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapılan üç çeşit iki öğünlük sıcak yemek evlere teslim ediliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şehit Başkanım, kardeşim Cüneyt Yıldız’ın bir hayalini daha gerçekleştirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Aşevimiz’de, her gün, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yemek yapıyoruz. Yemekler her gün aynı saatte evlere teslim ediliyor. Müdürlüğümüze başvuran ve bizlerin tespit ettiği aileler, kimsesizler, hastalar ve yaşlılarımızın yanında oluyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen sosyal yardımlar kapsamında yemek yardımı yapılan vatandaşlara ayrıca, kuru gıda, ilaç ve giysi yardımları da yapılmakta.

GÜRSU BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA