GÜRSU ÇAĞDAŞ KENT KİMLİĞİYLE GELİŞİYOR

Gürsu’da gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Işık, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gürsu Karanfil Caddesi’nde Buski tarafından yapılan altyapı çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde ihtiyaç duyulan noktalarda, altyapı çalışmalarının en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz’in desteğiyle ilçemizde yapılan yatırımlar için ve gecenin geç saatlerine kadar çalışarak hizmetleri tamamlayan ekiplerimizin emeği için teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu’nun çağdaş kent kimliğiyle her alanda gelişimini sağlamak için önemli yatırımları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Işık, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

GÜRSU ÇAĞDAŞ KENT KİMLİĞİYLE GELİŞİYOR