GÜRSULU ESNAFLAR BAŞKAN IŞIKLA KAHVALTIDA BULUŞUYOR

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katılımıyla esnafları ziyaret eden Başkan Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltılara devam ediyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Zafer Mahallesi Demirkent Köyü (Erkinisliler) Derneği’nde esnaflarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Başkan Işık, “Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu amaçla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz.” dedi.

Gürsu Belediyesi meclis üyeleri Kazım Çelik, Halil Gülmez, Alparslan Kara, Demirkent Köyü Dernek Başkanı Kazım Işık, Gürsu Yusufeliler Derneği Başkanı Feyyaz Demir ve Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Demirci’nin de katıldığı kahvaltıda esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.

GÜRSULU ESNAFLAR BAŞKAN IŞIKLA KAHVALTIDA BULUŞUYOR