MEKKE’NİN FETHİ KUTLANDI

Gürsu Belediyesi, İslam alemi için büyük önem taşıyan Mekke’nin Fethi dolayısıyla program düzenledi.

Prof. Dr. Mustafa Ağırman’ın konuşmacı olarak katıldığı program yoğun katılımla gerçekleşti.

Zafer Camii’nde gerçekleştirilen programa, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, İl Müftüsü İzani Turan, Gürsu İlçe Müftü Vekili Nuri Güler, belediye meclis üyeleri ve ilçe protokolü de katıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Manevi duygularla gerçekleştirdiğimiz programımızı değerlerimize olan duyarlılığı canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak adına gerçekleştirdik. Hz. Muhammed’in Mekke’nin fethi sırasında ortaya koyduğu tutum İslamiyet’in ruhunu yansıtması açısından da büyük önem taşımaktadır” dedi.

Mekke’nin Fethi Gürsu Bilali Habeşi Camii’nde  düzenlenen programla da kutlandı.

MEKKE’NİN FETHİ KUTLANDI