BAŞKAN IŞIK: “TEMİZLİK PERSONELİMİZLE TASARRUF SAĞLADIK”

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Işık, kadroya alınmalarını tebrik etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyede yıllardır taşeron olarak çalışan personellerimiz var. Her yıl işten çıkarılma kaygısıyla yıllardır çalışmışlar, emek vermişler. Taşeronların kadro hakkı kazanmasıyla yaşadıkları mutluluğu onlarla paylaşmak ve hayırlı olsun demek için bir araya geldik ve hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Belediyemiz temizlik hizmetlerini kendi bünyemizde istihdam ettiğimiz temizlik personellerimizle yürüterek büyük oranda tasarruf sağlıyoruz. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkürlerimi sunuyorum  ” dedi.

Başkan Işık, yemekte bir araya geldiği temizlik personelinin kamuya geçişlerinde yaşanacak süreç ve hizmetlere yönelik istişarede bulundu.

BAŞKAN IŞIK: “TEMİZLİK PERSONELİMİZLE TASARRUF SAĞLADIK”